Меню Затваряне

Правила и условия

Уеб сайтът www.rabotatami.bg и информацията и услугите, предлагани чрез него, функционират при описаните по-долу правила. Използването на www.rabotatami.bg предполага безусловното приемане на всички изброени условия и правила. Aко Посетителят не е съгласен с едно или повече от правилата за използване на www.rabotatami.bg , той има право да се въздържа от използването му, в противен случай автоматично се приема, че приема всички условия. Ние запазваме правото си да променяме или подновяваме правилата и условията на уеб сайта, който е в процес на добавяне на нови функции, като поемаме задължението да уведомяваме Посетителя за това чрез настоящите условия. За актуални се приемат Общите условия, публикувани на www.rabotatami.bg
1. АВТОРСКИ ПРАВА НА в www.rabotatami.bg
Съдържанието на www.rabotatami.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.rabotatami.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на www.rabotatami.bg, посочване на източника и добавяне на линк към www.rabotatami.bg. При неспазване на авторското право – www.rabotatami.bg ще потърси правата си, а нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона, съобразно предвиденото в законодателството.
2 . „ПОИСКАЙ СЪВЕТ СЕГА“ е безплатна функция на сайта, която служи за по-детайлна информираност и насочване към вашите права. Това не изключва възможността да потърсите съвет от юрист, нито ви задължава да се обвържете с мнението изразено в www.rabotatami.bg . Потребителят сам преценя дали да направи дарение след края на сесията, като www.rabotatami.bg отговаря дарението да се използва само и единствено за развитието на сайта. За секцията отговарят само квалифицирани служители на сайта, като служителите, които работят в нея са завършили юристи и техните препоръки са неофициални и неплатени.
3 . СИГУРНОСТ И ЛИЧНИ ДАННИ
3.1. www.rabotatami.bg съдържа най-съвременните и утвърдени приложения и технологии за сигурност, които се отнасят до личната информация на Посетителя.
3.2. www.rabotatami.bg има стриктна и дисциплинирана политика за защита на малолетните и непълнолетните. Събиране, употреба и показване на техните лични данни, както и на данните на техните семейства не се извършва.
3.3. www.rabotatami.bg има възпитателно и образователно въздействие, повишава правната култура и възпитава в познаване, уважение и респект към закона и правилата, установени в Република България. Цел е повишаване на нивото на образование и по-голяма информираност относно правата на българите в България и чужбина.
3.4. www.rabotatami.bg не ползва и не съхранява лични данни . www.rabotatami.bg, работейки винаги в рамките на закона, си запазва правото да променя правилата за защита на личните данни след уведомяване на Посетителя на www.rabotatami.bg, чрез настоящите условия за използването му.
4.4. www.rabotatami.bg не разкрива, продава, обменя или по какъвто и да било друг начин предоставя на трети страни информацията, която www.rabotatami.bg събира през посещенията на Посетителя. Изключенията от това задължение са допустими само ако приложимото право го налага и/или за защита на www.rabotatami.bgи Посетителя от престъпни/неправомерни действия, които могат да застрашат сигурността на горепосочените, но винаги при спазване на действащото законодателство.

4. ОТГОВОРНОСТ
4.1. www.rabotatami.bg се задължава добросъвестно и навременно, според своя план и график за публикуване, да предоставя обща информация за Посетителя, която има за цел да информира и показва правната рамка по един общ и абстрактен начин. www.rabotatami.bg не се ангажира с изчерпателност и всеобхватност на представена на информация.
4.2. Информацията, намираща се на , по никакъв начин не бива да бъде интерпретирана като правен съвет/консултация, а като насочване и представяне на информация. Всякакви действия на Посетителя, свързани със защита на неговите права и законни интереси следва да бъде направена след надлежна консултация със специалист – юрист.
4.3. Информацията, предоставена на www.rabotatami.bg , правилното й прилагане в практиката зависи от правилната правна квалификация на фактите и вземането предвид на множество факти от конкретната житейска ситуация, които няма как да бъдат описани. Това е причината, поради която ДПК не носи никаква отговорност, в случай че Посетителят се довери на информация, предоставена на www.rabotatami.bg, и я приложи в различна, по-сложна ситуация или ситуация със специфики, в резултат на което за Посетителя настъпят вреди.
4.4. Изпращайки материали, до който и да е от сървърите на www.rabotatami.bg чрез електронна поща (e-mail) или www.rabotatami.bg, включително, но не само, Посетителят приема, че:
4.5. Материалите и информацията в/с тях не съдържат нищо, което противоречи на приложимото право или по някакъв начин е неподходящо за публикуване.
4.6. Трябва да използва всички подходящи средства, за да открие и отстрани вирусите, както и всякакви вредни или деструктивни подобни елементи и програми, преди да изпрати материалите и информацията в/с тях.
4.7. Притежава материалите и информацията в/с тях или има неограничени права да ги предоставя – www.rabotatami.bg може да ги публикува безплатно и/или да използва тях или идеите, разкрити в тях, в своите продукти и услуги, без да носи за това финансова или каквато и да е друга отговорност, освен ако друго не е договорено.
5. ИНФОРМИРАНЕ НА ПОСЕТИТЕЛЯ, МАРКЕТИНГ И ОБРАТНА ВРЪЗКА
5.1. Посочената на www.rabotatami.bg и използваната в информация е обща и абстрактна. Актуалността й се следи от екипа на www.rabotatami.bg, но са възможни пропуски по отношение на частични или дори цялостни промени в законодателния режим. В случай на забелязани несъответствие между посочената в сайта информация и законодателството в Република България или Европейския съюз, Посетителят има възможност да се обърне към екипа на www.rabotatami.bg и да посочи несъотвествието. www.rabotatami.bg си запазва правото да провери подадения сигнал и, в случай на необходимост, да предприеме действия в разумен срок за отстраняването му.
5.2. Ние ценим обратната връзка . Изпращането на съобщения до Посетителя става само след изрична заявка от страна на Посетителя през специалната форма за контакт. Като регистрира своя e-mail адрес в специалната форма за контакт, тогава получавате желана от вас информация свързана с информацията предоставяна в сайта. Посетителят има право във всеки един момент да откаже получаването на съобщенията на сайта.
6. ЮРИДИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ
6.1. С използването на www.rabotatami.bg и информацията в него, Посетителят изразява безусловното си съгласие с настоящите Общи условия срещу което получава правото да използва www.rabotatami.bg за лични и нетърговски цели.
rabotatami.bg ЗАПАЗВА ПРАВОТО СИ ДА ПРОМЕНЯ ОБЩИТЕ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ.